NIEUW UNICA COSMETICA!
Veilig betalen, ook gratis achteraf
Gratis verzenden vanaf €55
Verzenden met Posnl pakjegemak €3,95
Snelle levering

Natuurlijke haarverf

Natuurlijke haarverf

Bij het verven van het haar met chemische haarverf wordt vaak niet stil gestaan bij de chemicaliën die de haarverf bevat. Bijvoorbeeld als PPD, peroxide of ammoniak. Natuurlijke haarverf dringt niet door tot de haarkern maar legt een laagje om het haar heen. Natuurlijke haarverf tast het haar niet aan en draagt bij aan glanzend en sterk haar.

Natuurlijke haarverf

Ongeveer 60% procent van de nederlandse vrouwen kleurt het haar. Bij het verven van het haar met chemische haarverf wordt vaak niet stil gestaan bij de chemicaliën die de haarverf bevat. Bijvoorbeeld stoffen als PPD, peroxide of ammoniak. Klik hier om gelijk naar onze natuurlijke haarverf te gaan.

Natuurlijke haarverf dringt niet door tot de haarkern maar legt een laagje om het haar heen. De natuurlijke haarkleur schijnt vaak nog iets door de haarverfkleur heen en heeft dan ook invloed op het uiteindelijke kleurresultaat. Natuurlijke haarverf tast het haar niet aan en draagt bij aan glanzend en sterk haar. Omdat er geen agressieve chemicaliën in plantaardige haarverf zitten kunt u met een plantaardige, 100% natuurlijke haarverf uw haar niet lichter maken dan uw eigen haarkleur.

Chemische haarverf

PPD of paraphenylenediamine is een kleurstof en zit in bijna alle permanente haarverf omdat deze stof effectief is bij het kleuren van grijze haren. Volgens de Voedsel en Warenwet is deze stof verboden rechtstreeks op de huid aan te brengen, maar is wel toegestaan in haarverf (max 2%). Onze huid en ook de hoofdhuid neemt een deel van de stoffen op en geeft deze af aan het bloed. Ook tasten de chemische ingredienten de natuurlijke beschermlaag aan en zorgen er voor dat de opname nog groter is. Chemische haarverf ontrekt de natuurlijk haarkleur uit het haar en vervangt deze met een synthetische kleur. Chemische haarverf kan het haar beschadigen en zorgt er voor dat het snel dof en broos wordt.100% natuurlijke haarverf van Khadi

De natuurlijke haarverf bij de Beautydrogist is 100% plantaardige en bevat geen PPD, peroxide, ammoniak of andere chemische bestanddelen die vaak in haarverf voorkomen. Alle ingrediënten staan bij de haarverf vermeldt. Deze 100% natuurlijke permanente haarverf van Khadi bevat zuiver natuurlijke kleurstoffen geeft het haar een mooie diepe en natuurlijke kleur.
De verzorgende bestandsdelen hydrateren, verzorgen en beschermen het haar. BDIH certificering, geen chemische toevoegingen, geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

De Khadi haarverf kan ook gebruikt worden op haar dat is gekleurd met chemische kleurstoffen.
Alle Khadi kleuren kunnen met elkaar worden gemengd! Experimenteer met de kleuren en creëer je eigen speciale tint!
Klik hier voor het assortiment.

Gratis verzenden voor orders boven de €55,00

Standaard pakket €3,95

Snelle levering met Postnl pakje gemak

Keuze afleverdatum en locatie

Veilig betalen

ook gratis achteraf

Vrij van schadelijke stoffen

ook dierproefvrij
Powered by Lightspeed